Een jaarplaats in Drenthe voor uw stacaravan of chalet

Op zoek naar een jaarplaats in Drenthe voor uw stacaravan of chalet? Kom dan eens de kavels bekijken op Vakantiepark Mooi Oavelt. De kavels hebben een oppervlakte van 100m2 tot 210m2 en kunnen volledig naar uw wensen ingericht worden. Een kiezeltuin of liever gras? Geïnspireerd op de Japanse tuin of liever strak en onderhoudsvriendelijk? U mag het allemaal zelf beslissen, mits alles netjes en onderhouden blijft.

Jaarplaats in Drenthe: met alle voorzieningen van thuis

Onze jaarplaatsen in Drenthe worden aangesloten op elektra, water, riool en kabel tv-cai (Ziggo). Indien mogelijk en gewenst kan de stacaravan ook worden aangesloten op aardgas. Wilt u een telefoonaansluiting in uw stacaravan, dan kan dat geregeld worden en via de kabel kunt u ook gebruik maken van het internet. U kunt ook op uw verbruik letten, want iedere kavel/stacaravan wordt voorzien van eigen verbruiksmeters. De voorzieningen van de jaarplaatsen in Drenthe worden in de winterperiode niet afgesloten, dus u kunt 365 dagen per jaar genieten van uw vakantieplek.

Op de kavels kunt u vrijwel elke stacaravan of chalet plaatsen. U kunt dus ook uw caravan bij een andere dealer kopen. Voorwaarde is wel, dat u dit in overleg met ons bespreekt voordat u tot aankoop overgaat. Wij hebben namelijk niet veel eisen ten aanzien van de stacaravans die bij ons geplaatst worden, echter enige inspraak/afspraken met u vóóraf willen wij wel hebben. Dit om problemen achteraf te voorkomen.

Op zoek naar een plek voor uw toercaravan?

Huur dan een seizoensplaats op camping Mooi Oavalt. De ruime plaatsen kunt u huren van 1 april tot en met 1 november. Wilt u weten welke jaar- en/of seizoensplaatsen beschikbaar zijn? Neem dan contact met ons op.

Tarieven

De tarieven van de jaarplaatsen in Drenthe zijn exclusief energiekosten en de forensenbelasting van de Gemeente Westerveld. De prijzen zijn afhankelijk van de kavelgrootte, die uiteenlopen van 100m2 tot 210m2. Elke kavel heeft zijn eigen energiemeter, dus u betaalt alleen wat u daadwerkelijk verbruikt. Neem contact met ons op voor een prijsopgave van de kavel van uw keuze.

Het huren van een jaarplaats in Drenthe heeft een aantal voordelen. Zo hoeft u geen dure investering te doen in de grond, dus houdt u financiele ruimte over voor bijvoorbeeld de inrichting van uw stacaravan of tuin. Daarnaast betaalt u geen extra heffingen van de gemeente zoals WOZ, afvalheffingen of rioolbelastingen.

Wanneer u bij ons een kavel huurt kunt u onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten, waaronder het zwembad. Lees meer over de faciliteiten van Mooi Oavelt op de faciliteiten pagina. 

Het is mogelijk om uw stacaravan particulier te verhuren. Echter dit kan alleen in samenspraak en met nadrukkelijke toestemming van Vakantiepark Mooi Oavelt.

Vakantiepark met veel mogelijkheden

  • Verwarmd (overdekt) zwembad
  • Openlucht zwembad voor kleine kinderen
  • Grote centrale speeltuin met airtrampoline
  • Havelte de ‘Parel van Drenthe’
  • Dichtbij het bos en de heide
  • Dichtbij centrum van Havelte