Chalet kopen: natuurlijk bij chaletpark Mooi Oavelt

Bent u op bezoek naar een chalet in een prachtige omgeving? Dan bent u van harte welkom bij ons. Wij verkopen exclusieve chalets die wij zelf ontwikkelen en werken tevens samen met verschillende chaletbouwers. De chalets worden op maat gemaakt naar ieder zijn wens en kleurstelling. Hieronder ziet u een greep uit de chaletmodellen die wij kunnen leveren.

Chalet kopen? Chaletpark Mooi Oavelt, daar koopt u uw droom chalet

Als u op zoek bent naar een comfortabel, zeer ruim en betaalbaar chalet, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Chaletpark Mooi Oavelt in Drenthe heeft jarenlange ervaring en kan u zeker van dienst zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om een compleet chalet te kopen. Wij bouwen de chalets geheel in eigen beheer en exact zoals u dat wenst. De chalets hebben een oppervlakte vanaf circa 43m2 oplopend tot 70m2. Onze flexibiliteit is dan ook enorm en de keuze voor u is dan ook heel erg groot. Ons doel is dat u een chalet kan kopen welke geheel voldoet aan al uw wensen en eisen!

Alle chalets worden gebouwd van eerste kwaliteit materialen, perfect afgewerkt en zeer geschikt voor langdurig verblijf in uw chalet dus ook in de wintermaanden.

Niet alleen bouwen wij chalets geheel op maat voor u. U kunt ook een chalet aanschaffen bij een andere chaletbouwer en deze op ons park plaatsen. Voorwaarde is wel, dat u dit in overleg met ons bespreekt voordat u tot aankoop overgaat. Wij hebben namelijk niet veel eisen ten aanzien van chalets die bij ons geplaatst worden, echter enige inspraak/afspraak met u vooraf willen wij wel hebben, dit om misverstanden te voorkomen.

Direct plaatsen van uw chalet

Uw nieuwe chalet kunt u meteen laten plaatsen ook op ons chaletpark als u dat wenst. Wij bieden ruime kavels aan waar u gedurende het jaar heerlijk kunt ontspannen en genieten.

Meer informatie de mogelijkheden

Wilt u meer weten over onze chalets neem dan contact met ons op. Wilt u onze chalets bezichtigen of ons chaletpark bekijken, maak dan even een afspraak met ons.

Vakantiepark met veel mogelijkheden

  • Verwarmd (overdekt) zwembad
  • Openlucht zwembad voor kleine kinderen
  • Grote centrale speeltuin met airtrampoline
  • Havelte de ‘Parel van Drenthe’
  • Dichtbij het bos en de heide
  • Dichtbij centrum van Havelte