Stacaravan kopen in Drenthe: het hele jaar vakantie

Het huren van een jaarplaats en de aanschaf van een stacaravan gaan bij Mooi Oavelt hand in hand. Om u van dienst te zijn werken wij samen met een aantal gerenomeerde stacaravanleveranciers. Zij leveren zowel nieuwe als gebruikte stacaravans.

Het kopen van een stacaravan is niet zo maar een aankoop. Wij adviseren u daarom ook graag over de mogelijkheden die er zijn. Samen met u en onze leveranciers zorgen wij ervoor dat u de stacaravan koopt waar u vele jaren plezier van kan beleven.

Vele mogelijkheden

Op het gebied van stacaravans is zeer veel mogelijk. Denkt u hierbij aan de indeling, aantal slaapkamers, type bedden, opstelling van de keuken, etcetera. Onze leveranciers bieden u veel keuzemogelijkheden voor uw nieuwe stacaravan.

Stacaravan plaatsen

Wanneer u uw stacaravan wilt plaatsen op een gezellige camping in Drenthe zit u goed bij Mooi Oavelt. U kunt hier uw eigen stacaravan plaatsen op één van de ruime kavels en het hele jaar genieten van uw vakantie.

De jaarplaatsen zijn zeer ruime plaatsen, variërend van 100m² tot 210m². De kavels kunnen naar eigen wens worden aangelegd.

Wanneer u een stacaravan bij Mooi Oavelt plaatst kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van de camping. U kunt dus onbeperkt gebruik maken van het zwembad, welke is geopend van 1 april tot 1 november. In het hoogseizoen is er vijf weken lang een recreatieteam aanwezig. Zij organiseren activiteiten voor jong en oud, van knutselen tot een playbackshow. Zo hoeft u zich geen dag te vervelen. Buiten de camping is uiteraard ook genoeg te zien en beleven. Vanaf de camping loopt u zo de bossen in, kunt u heerlijk wandelen en fietsen over de hei. Of toch een terrasje pakken in één van de omliggende steden, er is altijd wel wat te doen.

Vakantiepark met veel mogelijkheden

  • Verwarmd (overdekt) zwembad
  • Openlucht zwembad voor kleine kinderen
  • Grote centrale speeltuin met airtrampoline
  • Havelte de ‘Parel van Drenthe’
  • Dichtbij het bos en de heide
  • Dichtbij centrum van Havelte