Luxe chalet in Drenthe kopen

Chaletpark Mooi Oavelt in Drenthe biedt u de mogelijkheid om een luxe chalet te kopen waar u het hele jaar door van kan genieten! Niet alleen bouwen wij voor u ook een luxe chalet geheel op maat, ook kan u het chalet plaatsen op ons park. Wij bouwen de luxe chalets geheel zelf en dat heeft als voordeel dat wij uw nieuwe chalet geheel op maat kunnen leveren.

Ruime chalets

De chalets die wij verkopen hebben een minimale lengte van 10,50 meter en zijn 4,50 meter breed. Een standaard chalet heeft een ruime woonkamer, 2 slaapkamers en een ruime douche met hangend toilet. De open keuken is afgewerkt met onder andere een vaatwasmachine. Alle chalets zijn rondom volledig geïsoleerd, zo kunt in de koude winters besparen op uw energierekening.

Omdat elke gast zijn eigen wensen heeft, kunt u het chalet volledig naar eigen hand inrichten. Wilt u liever een grotere woonkamer en maar 1 slaapkamer? Geen enkel punt. De inrichting en de stoffering kunt u geheel naar eigen wens bepalen.

De buitenkant van uw tweede woning kan zelfs worden aangepast aan uw wensen. Wilt u een erker? Openslaande deuren naar het terras? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Het chalet wordt rondom volledig geïsoleerd en is aan de buitenkant onderhoudsvrij.

Onze kwalitatief hoogwaardige luxe chalets bieden wij voor zeer interessante tarieven. Dit is mogelijk omdat wij de luxe chalets geheel in eigen beheer voor u bouwen. Wij nodigen u graag uit een kijkje te komen nemen in ons demo model en adviseren u graag over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

De chalets kunt u laten plaatsen op één van de kavels van ons chaletpark Mooi Oavelt in Havelte in de provincie Drenthe. Wilt u liever uw naar eigen wens gebouwde luxe chalet elders laten plaatsen? Uiteraard is dat mogelijk, neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wilt u liever een chalet op ons vakantiepark plaatsen gebouwd door een andere leverancier? Ook dan kunt u contact met ons opnemen.

Vakantiepark met veel mogelijkheden

  • Verwarmd (overdekt) zwembad
  • Openlucht zwembad voor kleine kinderen
  • Grote centrale speeltuin met airtrampoline
  • Havelte de ‘Parel van Drenthe’
  • Dichtbij het bos en de heide
  • Dichtbij centrum van Havelte