Een seizoenplaats in Drenthe op camping Mooi Oavelt

Bent u op zoek naar een seizoenplaats in Drenthe? Ontdek dan de mogelijkheden op onze gezellige camping in Drenthe. In de zomer is het heel goed te vertoeven op onze camping. Terwijl uw kinderen zwemmen in ons verwarmde zwembad of spelen met ons animatieteam, kunt u genieten van de rustige en natuurlijke omgeving. Maak bijvoorbeeld een mooie wandel- of fietstocht door het nabij gelegen natuurgebied en ontdek de ‘Parel van Drenthe’.

Seizoenplaats in Drenthe: met de voorzieningen van thuis

De seizoenplaatsen hebben een oppervlakte van 100 m2 tot 210m2. Op onze ruime seizoenplaats in Drenthe bent u voorzien van elektra en kabel tv-cai (Ziggo). Ook kunt u op uw verbruik letten door onze handige verbruiksmeters!

U kunt de ruime seizoenplaatsen op camping Mooi Oavalt huren van 1 april tot en met 1 november. Wilt u langer dan deze periode op de camping verblijven of de periode aan het einde van uw verblijf op onze seizoenplaats in Drenthe verlengen? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Zo kunt u voor een jaarplaats of chalet kiezen.

Wanneer u bij ons een kavel huurt kunt u onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten, waaronder het zwembad. Lees meer over de faciliteiten van Mooi Oavelt op de faciliteiten pagina.

Reserveer uw seizoenplaats in Drenthe direct online!

Bent u benieuwd naar de beschikbare seizoenplaatsen in Drenthe? Neem dan contact met ons op. Ook als u andere vragen of wensen heeft, kunt u ons bellen of mailen.

Vakantiepark met veel mogelijkheden

  • Verwarmd (overdekt) zwembad
  • Openlucht zwembad voor kleine kinderen
  • Grote centrale speeltuin met airtrampoline
  • Havelte de ‘Parel van Drenthe’
  • Dichtbij het bos en de heide
  • Dichtbij centrum van Havelte